Met trots bieden wij als eerste in Nederland klimaatpostieve hosting aan. Deze professionele hosting is niet alleen betrouwbaar, veilig razendsnel en groen. Voor elke maand die je bij ons host planten wij een boom. Is jouw website of applicatie al klimaatpositief?

Energieneutrale hosting in Nederland

100% groene energie

Wij werken met zeer krachtige Nederlandse servers. Dag en nacht zorgen zij voor 99.9% uptime van onze services. Dit kost natuurlijk veel stroom! De datacenters waar wij onze servers huren zijn de energie-efficiëntste datacenters van Nederland. Daarnaast is 100% van deze energie groene windenergie.

Groene stroom check

Eén of meer bomen voor elke maand hosting

De wereld veranderd en klimaatverandering is een groeiend probleem. Een aantal oplossingen energieneutraal maken is niet genoeg. Daarom is onze hosting niet alleen groen, maar ook klimaatpositief: voor elke maand hosting planten wij een boom. Voor grotere pakketten planten we zelfs meerdere bomen.

Duurzame hosting en webhosting in Nederland
CO2 uitstoot door vliegtuig

Zo compenseer een vlucht per maand

Elke boom die we planten reduceert gemiddeld 307kg CO2 in 25 jaar. Dat is meer dan een vlucht van Amsterdam naar Madrid. Bij onze grotere pakketten planten we 10 bomen per jaar. In een jaar plant je dus 120 bomen die in totaal ruim 36.000 kg CO2 compenseren.

Eerlijk werk voor locals

We planten de bomen via de Eden Reforestation Projects in onder meer Madagascar, Nepal en Indonesië. Deze non-profit organisatie betaald locals niet alleen voor het planten, maar ook voor het onderhouden van de bomen. Zo is de kans groot dat de bomen ook blijven staan en dus daadwerkelijk de CO2 opnemen.

Energieneutrale en groene hosting

Onze pakketten

Wij bieden hostingoplossingen voor organisaties die graag willen dat hun website, service of app zorgeloos online blijft. Op een verantwoorde manier.

Kleine hosting

€ 59,- p/m

Voor simpele websites, applicaties of apps die het gewoon altijd snel moeten doen.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
1 🌳 boom per maand

Info aanvragen

Grote hosting

€ 199,- p/m

Voor serieuze web & app projecten met complexe berekeningen en vele gebruikers.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
10 🌳 bomen per maand

Info aanvragen

Maatwerk hosting

Prijs in overleg

Voor serieuze web & app projecten met complexe berekeningen en vele gebruikers.

Razendsnel, veilig, hoge kwaliteit

Klimaatpositief door het planten van
10 🌳 of meer bomen per maand

Info aanvragen

Is jouw web of app

al

duurzaam?

Wij adviseren je graag vrijblijvend over wat het beste past in jou situatie. Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hosting@dcc.team.

Deze klanten gingen je voor

Amsterdam UMC
TU/e
Lightyear
Canon