Maatwerk software waarmee je impact maakt

Digitalisering brengt ongekende uitdagingen en kansen met zich mee. Dat heeft invloed op klanten, medewerkers en de hele organisatiestructuur. Wij snappen de ins en outs van techniek en design - terwijl we meedenken over een juiste oplossing. Zo realiseren we de beste maatwerk software voor onze klanten: van portals en platforms tot webdevelopment.

Neem contact op!

Software ontwikkelaar Eindhoven

Top user-experience

Onze designers ontwerpen spot-on digital experiences, gecombineerd met prachtig grafisch design. Dat baseren we op onze uitgebreide kennis van gebruikersbehoeften en op gemeten resultaten.

Veilig & betrouwbaar

We leveren hoogwaardige en stabiele software. Met veel van onze klanten werken we dan ook al lang samen, omdat wij de stabiliteit en quality of service kunnen bieden die zij wensen.

Duidelijke prijs

Voorkom ongewenste verassingen achteraf. Wij geven altijd een duidelijke prijsindicatie, zodat je van tevoren weet wat je kwijt bent. Wel zo fijn.

Agile development

We werken gestructureerd en snel. In korte sprints ontwikkelen we software die aansluit bij je wensen. Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven.

Multidisciplinair

Goede applicaties bestaan uit meer dan alleen regels code: design, experience en aansluiting bij de organisatie zijn net zo belangrijk. Onze developers werken samen met designers en andere disciplines voor topresultaat.

Eigen team

Ons team is op elkaar ingespeeld en begrijpt hoe goede en fijne software eruit moet zien. Iedereen is goed in wat die doet. Zo voorkomen we onnodige barrieres en garanderen we kwaliteit.


Web portal development

Platform & portal development

"Dutch Coding Company denkt vanaf het begin goed mee en is ook na oplevering een betrouwbare support- en ontwikkelingspartner."

Digitaliseer processen met een platform of portal. We zijn specialist in krachtige portals voor online berichten, documenten en data-integratie. Stabiel, modulair en makkelijk uit te breiden.

Maatwerk software ontwikkeling door professionele programmeurs

Maatwerk software & API koppelingen

"Met name hun pragmatische aanpak, snelle service en creatief oplossingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat we deze dag samen tot een absoluut succes hebben kunnen maken."

Van een online quiz tot event software waar honderdduizenden gebruikers tegelijk gebruik van maken. Vertel je wens en wij ontwikkelen het.

Dutch Coding Company: Software developer voor webapplicatie op maat

Webapplicaties

"Ze werken gestructureerd, kundig en minstens volgens afspraak. Ze bruisen van het enthousiasme, denken goed mee en gaan door waar andere stoppen. Het resultaat is een prachtige website, flexibel en voorbereid op de toekomst."

Wij ontwikkelen webapplicaties en slimme websites waarmee je online resultaat zult bereiken. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen en ben je klaat voor de toekomst.

Onze tools

Gebruikte technieken voor cloud software development

Laravel developer uit Nederland

Laravel is een Symfony-based PHP framework voor krachtige cloud applicaties.

VueJS development voor maatwerk software

VueJS is een JavaScript library voor razendsnelle user-interfaces en Single-Page Applications.

NodeJS developers uit Eindhoven

NodeJS is een schaalbare JavaScript runtime.

React JS ontwikkelaar

React is een library voor front-end development.

Google Firebase Developer uit Nederland

Met Google Firebase verzorgen we razendsnelle cloud databases en storage.

Enkele voorbeelden van software die wij hebben ontwikkeld

Aan de slag met jouw project?

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Liever direct contact?

Mail of bel een van onze project managers.