Developer voor software in de cloud

Digitalisering brengt ongekende uitdagingen en kansen met zich mee. Dat heeft invloed op klanten, medewerkers en de hele organisatiestructuur. Wij snappen de ins en outs van techniek en design - terwijl we meedenken over een juiste oplossing. Zo realiseren we de beste maatwerk software voor onze klanten: van portals en platforms tot webdevelopment.

Geen uitdaging is ons te gek en wij gaan tot het uiterste om waar te maken wat we beloven. We leveren hoogwaardige en stabiele software. Met veel van onze klanten werken we dan ook al lang samen, omdat wij de stabiliteit en quality of service kunnen bieden die zij wensen.

Offerte aanvragen

Software ontwikkelaar Eindhoven

Platform developer & portal ontwikkelaar

Digitaliseer processen met een platform of portal. We zijn specialist in krachtige portals voor online berichten, documenten en data-integratie. Stabiel, modulair en makkelijk uit te breiden.

Community platform & trainingsacademies

Verbind je klanten, collega’s of netwerk middels een online community. Door contact leggen te vermakkelijken, verbetert u niet alleen de band tussen jou en het netwerk, maar ook tussen de leden onderling.


Webdevelopment

We ontwikkelen de best mogelijke websites. Met ons frisse team ontwerpen en ontwikkelen we conversieverhogende kwaliteitswebsites. Zet je website in als een ultiem saleskanaal in plaats van een visitekaartje.

Software automatisering & CRM

Digitalisering brengt vele mogelijkheden met zich mee. Wij helpen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen en daarvoor de juiste systemen in te richten.

 

Werkwijze software development

1
Kennismaking & developmentstrategie

Samen werken we jouw wensen uit in een duidelijk projectvoorstel. Zo weet je waar je aan toe bent.

2
WebApp design & software development

Gedreven werken we aan topresultaat. Toekomstbestendig, gebruiksvriendelijk en lightning-fast.

3
Optimalisatie

Is het makkelijk in gebruik? Werkt het snel en veilig? Wat zijn de kleine dingen waarmee we nog meer impact kunnen maken?

4
Support & doorontwikkeling

Wij helpen jou het systeem maximaal te gebruiken door de juiste training en ondersteuning. Daarnaast staan we klaar om de volgende stappen te zetten.

 

Vragen over software development?

Onze enthousiaste software ontwikkelaars staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.