Mobile App Development

Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snelgroeiende softwareontwikkelaar voor web & app. Naast dat wij een app agency zijn werken we mét onze klanten om succesvolle maatwerk apps en webapplicaties te kunnen leveren. Om te zorgen dat jouw app een succes wordt, ondersteunen we je van bij je eerste idee tot ná de release. We verdiepen ons in je markt en je businessmodel en denken met je mee vanuit onze eigen expertise. Met onze ervaring in o.a. de medische en academische sector kunnen we apps ontwikkelen waarmee striking impact wordt gemaakt. Wil je samen met ons jouw digitale strategie bepalen? Twijfel niet en kom gezellig langs om samen met ons je idee te doorlopen.

App laten maken?

Apps voor iOS, Tablets en Android zijn razend populair! Onze app developers ontwikkelen high-performance apps. Hiervoor gebruiken we React Native, een mobile application framework ontwikkeld door Facebook, of Flutter, het mobiele framework van Google. Het voordeel van deze frameworks is dat deze hybrid apps werken op ieder platform. 

Mobile app development

iOS app development

Afhankelijk welke functionaliteiten er nodig zijn, kunnen onze Swift developers een native iOS app ontwikkelen. Deze native applicaties worden specifiek voor het iOS besturingssysteem ontwikkeld en maken optimaal gebruik van de functionaliteiten van de smartphone of tablet. Elk platform en elk toestel heeft zijn eigen unieke mogelijkheden, zoals het geheugen en de snelheid, (design)standaarden en functionaliteiten, zoals GPS, camera, microfoon, contactgegevens, een vingerafdrukscanner of pushnotificaties. Daar kan de native app dus ook gebruik van maken. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je specifieke hardware of functies van je (mobiele) device wilt integreren in de mobile app.

Android app development

Android app development

Ons team van Android developers ontwikkelen zowel hybride apps als native Android apps. De hybride apps ontwikkelen we, net als de iOS apps, met React Native developers van Facebook of Flutter developers van Google. Voor native android development gebruiken we Kotlin developers. Het zijn professionele Android-ontwikkelaars die Android-applicaties kunnen bouwen met de Kotlin taal. Samen met jou kunnen we bepalen welk framework het meest geschikt is voor jouw mobiele applicatie.

Flutter app development

Flutter app development

Om een native app te kunnen ontwikkelen die werkt op de besturingssystemen iOS én Android maken wij gebruik van Flutter, het mobiele UI-framework van Google. Dankzij Flutter is het niet meer nodig om 2 verschillende mobiele apps (één iOS-app en één Android-app) apart te ontwikkelen. Flutter biedt de mogelijkheid om met één codebase een app te ontwikkelen voor iOS en Andriod. Dat bespaart tijd en geld! Om die reden ontwikkelen wij vrijwel al onze applicaties in Flutter. Daarin zijn we niet de enige: grote organisaties als Google, Alibaba, McDonalds en Stanford gebruiken ook Flutter voor hun apps.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Heb je een vraag over app development? Wat wil je doen?

We hebben soms best iets vets te vertellen

Schrijf je in voor onze update en je hebt gagarandeerd iets te vertellen bij het koffie-apparaat.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

App ontwikkelaar voor heel Nederland!

Of je organisatie nu in Amsterdam, Heerlen of Den Bosch gevestigd is, wij komen graag bij je langs! Door in gesprek te gaan met softwareontwikkelaars kom je er snel genoeg achter of er een klik is. Voelt het goed, go for it! Zo niet, no hard feelings: een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en helemaal vrijblijvend.

App Ontwikkelaar Amsterdam | App Ontwikkelaar Arnhem | App Ontwikkelaar Breda | App Ontwikkelaar Den Haag | App Ontwikkelaar Den Bosch | App Ontwikkelaar Eindhoven | App Ontwikkelaar Heerlen | App Ontwikkelaar Limburg | App Ontwikkelaar Nijmegen | App Ontwikkelaar Rotterdam | App Ontwikkelaar Tilburg | App Ontwikkelaar Utrecht | Community app ontwikkelen

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op