Home Services Web & App Development

Web & App Development

Je wilt een digitaal product laten maken. Een verfijnd zoekproces, want je zit met vragen als: past het in je budget en werken we met je favoriete technologie? Als app agency hebben we jarenlange ervaring met maatwerk software. Of je nu een portal wil of een innovatieve app, we denken strategisch met je mee. Twijfel je nog over wat je nodig hebt? Bekijk dan ook even onze Design Sprint.

Software engineering

Web development icon

Jouw software moet robuust en solide draaien. Voordat we een regel code schrijven, stemmen we daarom zorgvuldig het software fundament met je af.

Ontdek

App
ontwikkeling

App development icon

Je huidige software is traag, inefficiënt of toe aan vernieuwing. Is een hoogstaande iOS of Android  app de oplossing? Innoveer en groei en laat ‘m op maat door ons ontwikkelen.

Ontdek

Digitale
platformen

Platform development icon

Hyperschaalbare cloud platforms voor jouw systeem zijn belangrijk. Want je wil niemand teleurstellen. Ook als het een keer onverwacht of tijdelijk druk wordt, zorgen wij dat je bedrijfsprocessen er klaar voor zijn.

Ontdek
Agile software developer

Agile Mindset

De vraag van de eindgebruiker veranderd continu, en daarmee jouw digitale product. Jij wil tijdens het ontwikkelen hierop in kunnen spelen, daarom werken wij volgens de Lean Agile Methode. Elke twee weken kijken we naar de inzichten van dat moment, hoe we maximale waarde voor de eindgebruiker kunnen creëren. Als product owner blijf je continu betrokken en heb je zo nooit verrassingen achteraf.

App developer Eindhoven

Compliant en Veilig

Informatiebeveiliging en een AVG-proof product is niet alleen belangrijk, het is een must have. Dankzij ons ISO 27001 certificaat is vertrouwelijke bedrijfsinformatie in veilige handen. En dat niveau bereiken we minstens voor jouw digitale product.

App development in Eindhoven

Tijd voor champagne!

Is je digitale product af, dan wil je zo min mogelijk downtime! Dankzij regelmatig onderhoud blijft je product stabiel draaien. Daarnaast staat ons team staat 24/7 klaar voor noodgevallen. Maar, nu eerst tijd voor champagne! Want het vieren van succesvolle samenwerkingen vinden we belangrijk voor een stabiele basis.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Waarmee kan ik je helpen?

Meld je aan voor onze updates

We schrijven over digitale ontwikkelingen, nieuws, cases, vacatures en meer.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Hi! Heb jij een baanbrekend idee voor een applicatie en wil je met ons samen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op