Home Services Web & App Development

Web & App Development

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een digitaal product? Dan ben je bij Dutch Coding Company aan het juiste adres! Als app agency kennen wij de ins en outs van techniek en design én denken wij strategisch met je mee over de juiste oplossing. Zo ontwikkelen we maatwerk software waarmee je impact maakt: van portals en platforms tot innovatieve apps. Plan nu een afspraak in met ons en dan zien wij jou binnenkort bij ons aan tafel!

Software engineering

Web development icon

Wij kijken naar methoden en technieken die nodig zijn om hoogwaardige softwaresystemen te ontwikkelen welke afgestemd zijn op jouw wensen.

Ontdek

App
ontwikkeling

App development icon

Je standaard software of product voldoet niet meer? Is een app de oplossing? Innoveer en groei. Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande apps voor iOS en Android - op maat voor jou ontwikkeld.

Ontdek

Digitale
platformen

Platform development icon

Hyperschaalbare cloud platforms voor jouw systeem. Wij schalen op de juiste manier op naarmate er meer vraag aan jouw systeem wordt toegevoegd. Wij helpen je hiermee om bedrijfsprocessen te optimaliseren en je doelgroep nog beter te bedienen.

Ontdek
Agile software developer

Agile Mindset

Ons development team werkt volgens de Lean Agile methode. Hierbij staat het creëren van maximale waarde voor de eindgebruiker op de meest effectieve en efficiënte wijze centraal. Zo zorgen we ervoor dat jouw digitale product goed en snel wordt ontwikkeld waarbij we continu inspelen op veranderende klantvraag. Als product owner blijf je continu betrokken, dus nooit verrassingen achteraf.

App developer Eindhoven

Compliant en Veilig

Wij weten als geen ander hoe belangrijk informatiebeveiliging is. We zorgen ervoor dat jouw product AVG-proof en veilig in de markt gezet wordt. Vertrouwelijke bedrijfsinformatie voldoet bij ons aand gestelde eisen volgens ISO 27001 en is dus helemaal in veilige handen .

App development in Eindhoven

Tijd voor champagne!

Champagne bij de lancering van jouw digitale product? Ja! wij vieren graag succesvolle samenwerkingen samen. Terwijl we onze sucessen vieren, zorgen wij er ook voor dat jouw product stabiel blijft draaien. Onze team members zijn 24/7 bereikbaar bij noodgevallen. Zo zorgen we voor een product met weinig tot geen downtime.

Hi ik ben Binh. IT Sales Consultant bij Dutch Coding Company
Waarmee kan ik je helpen?

We hebben soms best iets vets te vertellen

Schrijf je in voor onze update en je hebt gagarandeerd iets te vertellen bij het koffie-apparaat.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden.

Hi! Aan het eind van 2021 lanceerden wij met trots ons Portfolio met projecten van het afgelopen jaar. Download 'm hier!

Download portfolio