Striking design

Ons designteam ontwerpt spot-on digital experiences, gecombineerd met prachtig grafisch design. Elk ontwerp baseren we op onze uitgebreide kennis op het gebied van gebruikersbehoeften en op gemeten resultaten. Door deze aanpak leveren we product en platform design dat optimaal presteert en waar je klant verliefd op wordt.


UX & UI design

Maak het leven van je klanten makkelijk en het gebruik van je software een plezier. Wij onderzoeken en ontwerpen de beste digitale ervaringen. Je klanten zullen je dankbaar zijn.

UI Design UX Design Prototyping Customer journey Experience design Wireframing Prototyping

Webdesign

Haal meer conversie uit je website en zorg dat bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Zet je website in als een ultiem saleskanaal in plaats van een visitekaartje.

Online identity Conversion Strategy Analytics Landingpage

 

Werkwijze

1
Strategie bepalen

Samen onderzoeken we je huidige brand en stijl, en definieren we de customer journey. Zo bepalen we de doelen en de richting van het ontwerp.

2
Concept uitwerken

We schetsen en ontwerpen schermen voor alle scenario’s waar de gebruiker tegen aanloopt, in de vorm van wireframes en UI concepten.

3
Ontwerpen

Tevreden over het concept?
Dan werken we het uit in definitieve ontwerpen.

4
Leren & verdergaan

Nadat het design is ingezet, ontwikkelen we
door op basis van de feedback.

 

FRWRD

Vernieuwende technieken die een innovatief festival verdient

Emotiefluisteraar

Emoties van gezichten omzetten in trillingen dankzij A.I.

OMS International

Versturen van elektronische berichten in de supply chain

Dutch Coding Company

Trots op wat we doen. Een energiek jong team vol talent, voor jouw web & app projecten. Wij zitten niet stil en bewegen mee met de flow. Wij maken software op maat door de klantvraag perfect te begrijpen. Wij zijn trots op ons werk.

Mail ons