App development van topkwaliteit

Als erkende app ontwikkelaar ontwikkelen wij kwalitatieve apps op maat voor iPhone en Android. Tien jaar geleden ontwikkelde we onze eerste eigen apps. Reeds vier jaar maken en onderhouden wij apps voor bedrijven, netwerken, evenementen en innovatieve startups.

Om te zorgen dat jouw app een succes wordt, ondersteunen we je van het eerste idee tot aan de succesvolle uitrol. Samen kijken we naar de doelgroep, toepassingen en de mogelijkheden binnen het gestelde budget.

Offerte aanvragen

App ontwikkelaar app development

iOS app development

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Onze iPhone/iOS developers ontwikkelen high-performace hybrid apps in React Native of Flutter (app kit van Google). Afhankelijk van de klantwens ontwikkelen ook native iOS apps, door onze Swift developers (iOS).

Wij leveren topkwaliteit iOS apps, professioneel en goed aangesloten op de wensen van iPhone app gebruikers.

Android app development

Ons team van Android developers ontwikkelt zowel hybrid apps als native Android apps. Voor de hybrid apps werken we met React Native developers of Flutter Developers. Bij native development werken we met Java/Android developers.

Onze Android apps zijn van topkwaliteit. Professioneel en krachtig, voor Android smartphones. Werkt, zoals het hoort.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

Werkwijze app ontwikkeling

1
Kennismaking & app development strategie

Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden voor de app. We bepalen welke app functionaliteiten we als eerste gaan ontwikkelen en uitrollen. Samen wegen we af of we moeten kiezen voor native app development (Swift/Java) of hybrid app development (React of Flutter).

2
Functioneel app ontwerp & minimale requirements

Na de kennismaking gaan wij aan de slag met een vooronderzoek voor je app. We onderzoeken de technische mogelijkheden, ontwerpen de database structuur, maken schetsen van de schermen en geven advies over de meest toepasselijke app development techniek.

3
App Design

Als we de app functionaliteiten hebben gedefineerd ontwerpen we een app design. Elk ontwerp baseren we op onze uitgebreide kennis op het gebied van gebruikersbehoeften en op gemeten resultaten. Door deze aanpak leveren we app design dat optimaal presteert en waar je klant verliefd op wordt.

4
App Development

In de App Development fase gaan onze ervaren app developers aan de slag en ontwikkelen we je app. We werken Scrum/Agile en doen daarom tussentijdse opleveringen waarin je feedback kunt geven op de app. Indien gewenst werken we op fixed-fee basis.

5
Onderhoud & impact

Na publicatie werken wij met jou samen als ontwikkelpartner. We zitten regelmatig samen om de app nog beter te maken. Is het nog steeds makkelijk in gebruik? Kunnen we nieuwe technologie gebruiken om de app nog sneller te maken? Wat zijn de kleine dingen waarmee we nog meer impact kunnen maken?

 

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op indien we meer informatie nodig hebben voor een goede offerte.