Duurzaam
Wij hosten groen, reizen groen, scheiden afval en vergroten bewustzijn voor duurzaamheid.
Leeromgeving
Wij stimuleren topstudenten en bieden hen een professionele leeromgeving.

Secure your charge

"In ons team miste in eerste instantie voldoende kennis van software en automatisering om meteen te beginnen. In deze opstartfase heeft DCC ons enorm geholpen door heel heldere inschattingen te maken van benodigde tijd, resources en know-how om te maken wat we voor ogen hadden. Hiermee hebben ze ons een opstapje gegeven waardoor we weer de volgende stap konden zetten met onze start-up."

~ Pieter Loonen

Naar secure your charge


Duurzame hosting

Onze systemen, website en mail draaien op krachtige Nederlandse computers. Dag en nacht zorgen zij voor 99.9% uptime van onze services. Dit kost natuurlijk veel stroom! De datacenters waar wij onze servers huren zijn de energie-efficiƫntste datacenters van Nederland. Daarnaast is 100% van deze energie groene windenergie.

The Datacenter Group Groene stroom check


Leeromgeving voor software studenten

"Op dit moment heb ik nog geen specialiteit ontwikkeld. Er zijn veel vlakken waar ik iets vanaf weet. Daarbij komt dat ik nog niet weet welk gebied ik het leukste vind. Dutch Coding Company geeft mij hier veel vrijheid in. Ze geven mij de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en begeleiden mij hier in.

Naast dat het een serieus bedrijf is waar heel hard gewerkt wordt, zijn we allemaal nog vrij jong en speels. Hierdoor vind ik de werkomgeving een hele ontspannen en fijne sfeer hebben. Buiten werktijden wordt er ook tijd gemaakt om gezellig met elkaar te zitten om bijvoorbeeld een Laracast te kijken met een biertje en een pizza."

~ Luke van Meerendonk


Bewustwording en duurzaamheid

Om de bewustwording van duurzaamheid te versnellen kun je er niet vroeg genoeg bij zijn! In samenwerking met Slim Opgewekt hebben wij een serious game ontwikkeld voor middelbare scholieren. Door deze game te spelen zien zij met eigen ogen wat ze zelf kunnen doen om de wereld beter te maken.

Bekijk de case


Studenten initiatieven

De studententijd schijnt de mooiste tijd te zijn in iemands leven. Dat klopt - maar dan moet je wel ondernemen! Daarom ondersteunen wij graag studenten die naast hun studie ondernemend ingesteld zijn en zichzelf willen ontwikkelen. Wij sponsoren af en toe initiatieven die studenten zich extra-curriculair laten ontwikkelen!

Dutch Coding Company

Trots op wat we doen. Een energiek jong team vol talent, voor jouw web & app projecten. Wij zitten niet stil en bewegen mee met de flow. Wij maken software op maat door de klantvraag perfect te begrijpen. Wij zijn trots op ons werk.

Kom bij ons langs