Op 6 maart is Laracon Online, de online conferentie over PHP Laravel. Lijkt je het leuk om hier gezellig samen met andere developers naar te kijken? Kom dan naar de Viewing Party in Eindhoven. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je Laracon viewing ticket, eten & drinken is on us!

Programma?

Vanaf 14:30 ben je welkom. We beginnen om 14:45 met de eerste talk en zullen kijken tot en uur of 22:00 (later aansluiten / eerder weg is mogelijk).

Waar wacht je op?
Schrijf je in (gratis)

Laracon in Eindhoven, Laravel developers
Bij onze office in Eindhoven

We zijn te vinden in het Microlab op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. Je kunt ons vinden door te zoeken naar: Parkeerplaats 4 (de parkeerplaats voor ons gebouw) of door te zoeken naar de grote 'Microlab' letters. Geen zorgen: van binnen ziet het gebouw er stukken beter uit dan van buiten.

  Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

Inschrijven

Over Dutch Coding Company

In no-time realiseren wij succesvolle software oplossingen. Altijd van topkwaliteit, super secure en gebruikersvriendelijk. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kosten besparen en waarde creƫeren.

Online Software

Schaalbare cloud solutions

Met ons team van getalenteerde developers knallen wij er binnen no-time een high-performing website, portal of platform uit.

Meer over Online Software

"DCC is een relatief jonge club, maar hun aanpak is zeer professioneel en volwassen. Ze werken gestructureerd, kundig en minstens volgens afspraak. Ze bruisen van het enthousiasme, denken goed mee en gaan door waar andere stoppen. Het resultaat is een prachtige website, flexibel en voorbereid op de toekomst."

Mobiele Apps

Android en iOS app development

Spot-on native & hybrid mobile app development voor bedrijven, netwerken, evenementen en innovatieve startups.

Meer over Mobiele Apps

David van Iersel
David van Iersel 24 uur in bedrijf
"DCC heeft voor ons zakelijk netwerkplatform niet alleen de website waarde gegeven, maar ook het CRM-systeem aangebracht en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan onze app. De manier waarop zij met de materie omgaan en in staat zijn om het goed toe te lichten spreekt tot de verbeelding. Hulde voor Dutch Coding Company!"