Wij zijn ambitieus. Jij ook?

Door groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde full stack developers. Samen met een jong team werk je aan leuke web- en app projecten. Goede applicaties bestaan niet alleen uit goede code of design – de implementatie bij de klant en een sterk concept zijn ook van groot belang. Je werkt altijd samen met mensen van andere disciplines.

ICT stage lopen eindhoven

Inspirerende leeromgeving

We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen, op een gezonde en gebalanceerde manier. Regelmatig hebben we een-op-een gesprekken waarin je je eigen leerdoelen bepaalt.

Daarbij voorzien we je van een leuke, goede en inspirerende werkomgeving, maar thuiswerken of werken vanaf de TU/Eindhoven campus is ook bespreekbaar. Je mist dan alleen wel de lekkere koffie.

Baan als software ontwikkelaar voor web & app development

Toffe projecten

Verwacht uiteenlopende projecten op het gebied van web & app. We hebben apps ontwikkelt voor deelfietsen tot aan kwaliteitssystemen voor ziekenhuizen (check onze case pagina). Vaak werk je in een team van 2 tot 7 specialisten, zoals een front-end dev, back-end dev, designer, app developer. Iedereen doet waar die goed in is.

Dutch Coding Company: leuke werkplek in eindhoven

Jong & gezellig team

Naast het ontwikkelen van goede software hebben we ook veel lol met elkaar. Regelmatig organiseren we leuke teamactiviteiten zoals workshops, chill-avonden, vakanties en doen we mee aan hackathons. Wij streven naar een gezonde mix tussen vriendengroep en collegas. En owja: elke dag gratis lunch!

Openstaande vacatures

Front-end developer
Frustreer jij je ook aan slechte digitale ervaringen?
Back-end developer
Word jij wakker met een droom over Laravel en is jouw favoriete serie de Laracast serie?
App developer
Native? Jazeker, maar ook Flutter.
ICT Stage
Jezelf ontwikkelen terwijl je ontwikkelt? Verwacht verantwoordelijkheid, one-on-one coaching en een uitdagende opdracht.

Voor 2020 zijn we voorzien. Vanaf januari 2021 zijn er weer stageplaatsen beschikbaar.