Innovatieve instrumenten

OWOW , een Eindhovense startup, ontwikkelt instrumenten die meegaan met de tijd. In de kleine technische devices zitten sensoren die de beweging en positie omzetten in geluid. Eén van hun producten is de Wiggle . In samenwerking hebben wij aan een project gewerkt wat zich richt op team building.

Embedded software

Wij houden van grote projecten, maar op de extreem kleine projecten gaan wij ook erg goed! De hardware van de Wiggle is geprogrammeerd in C op een ATmega chip. Het programmeren was een kunst omdat de resources van zo een compacte chip (met een kleine accu) erg klein zijn.


Versterken van het teamverband

Door van de wiggle een bal te maken met touwen er aan, onstaat er een spel. Ieder teamlid krijgt een touw. Als de bal naar een richting beweegt geeft het een geluid. Iedereen trekt aan de touwen zodat de bal geluid gaat maken. Zo kan het team een melodietje spelen of zelfs een nummer!

Concept door: Fleur Leloup

Ook samenwerken?

Neem contact op! Als web & app projectstudio helpen we u graag een stap verder. In no-time realiseren wij succesvolle software oplossingen. Altijd van topkwaliteit, super secure en gebruikersvriendelijk. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kosten besparen en waarde creëeren.

Ons teamlid Glenn Bergmans was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel of whatsapp op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op