Innovatieve instrumenten

OWOW , een Eindhovense startup, ontwikkelt instrumenten die meegaan met de tijd. In de kleine technische devices zitten sensoren die de beweging en positie omzetten in geluid. Eén van hun producten is de Wiggle . In samenwerking hebben wij aan een project gewerkt wat zich richt op team building.

Embedded software

Wij houden van grote projecten, maar op de extreem kleine projecten gaan wij ook erg goed! De hardware van de Wiggle is geprogrammeerd in C op een ATmega chip. Het programmeren was een kunst omdat de resources van zo een compacte chip (met een kleine accu) erg klein zijn.


Versterken van het teamverband

Door van de wiggle een bal te maken met touwen er aan, onstaat er een spel. Ieder teamlid krijgt een touw. Als de bal naar een richting beweegt geeft het een geluid. Iedereen trekt aan de touwen zodat de bal geluid gaat maken. Zo kan het team een melodietje spelen of zelfs een nummer!

Concept door: Fleur Leloup

Vragen of samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!
Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.
Ons teamlid Glenn Bergmans was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel hem op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op