Usono is de ontwikkelaar van de ProbeFix. ProbeFix is ​​een tool die langdurige en stabiele fixatie van een ultrasone sonde aan het lichaam biedt. Het apparaat maakt handsfree en continue metingen mogelijk, waardoor de reproduceerbaarheid van het echo-beeld wordt bevorderd. Als gevolg hiervan optimaliseert het de onderzoekskwaliteit aanzienlijk.

De website voor Usono moest snel en degelijk gemaakt worden. Usono is een startup, dit is de oorzaak van het korte tijdschema. De website moet duidelijk de producten weergeven en genoeg informatie bieden voor toekomstige klanten. Wij vinden het fantastisch om nieuwe startups te kunnen ondersteunen en mee samen te werken.

Ook samenwerken?

Neem contact op! Als web & app projectstudio helpen we u graag een stap verder. In no-time realiseren wij succesvolle software oplossingen. Altijd van topkwaliteit, super secure en gebruikersvriendelijk. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kosten besparen en waarde creëeren.

Ons teamlid Joris W. van Rijn was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel of whatsapp op ‭+31 6 37 19 26 88‬ of stuur een email naar joris@dcc.team.

Neem contact op