De vraag

Groene Groei is een vraagbaak voor bedrijven en instellingen die serieus aan de slag willen me de verduurzaming van hun vastgoed. Ze bieden deskundig advies en faciliteren samenkomst van partijen. Het is hun ambitie om in 2050 daadwerkelijk een energieneutraal Nederland te hebben.

Ons antwoord

Wij ontwikkelden platform Groene Groei, waarmee bedrijven energieneutraal kunnen worden. Op de geavanceerde website vinden zij de voor hun relevante informatie. De uitgebreide integratie van tests, user-specified content en CRM systeem zorgen voor ultieme lead captures.
Maatwerk website ontwikkeling
Groenegroei platform
CRM koppeling

Meer klanten door slimme koppelingen

Met verschillende soorten content (statische informatie, nieuwsberichten, persoonlijke verhalen, etc.) spreken we verschillende doelgroepen aan. Door het hele systeem heen worden gebruikers gestimuleerd om contact op te nemen en de interactie met Groene Groei aan te gaan. verschillende links met de CRM systeem Pipedrive zorgen ervoor dat de follow up naar gebruikers goed opgepakt wordt. Verschillende snelle tests kunnen uitgevoerd worden, waarvoor contact gegevens achtergelaten moeten worden om het resultaat te kunnen zien. Allemaal met het oog op meer enagement!
CMS systeem

Makkelijk te onderhouden

Omdat een platform altijd in beweging is, hebben wij voor de klant modules ontworpen die zelf in de pagina's ingeladen kunnen worden. Met een aantal workshops hebben we de klant de kennis gegeven om content, tot op een diep niveau (zonder kennis van code) aan te kunnen passen. Alle pagina's zijn zelf van de grond af op te bouwen, zonder op alle plaatsen content aan te moeten passen.
Voorbeeld van maatwerk website met CMS systeem

Reactie van de klant

"DCC is een relatief jonge club, maar hun aanpak is zeer professioneel en volwassen. Ze werken gestructureerd, kundig en minstens volgens afspraak. Ze bruisen van het enthousiasme, denken goed mee en gaan door waar andere stoppen. Het resultaat is een prachtige website, flexibel en voorbereid op de toekomst. Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren en vertrouw op een lange succesvolle samenwerking."

Ralf Klop
Ralf Klop
Groene Groei platform

Vragen

of

samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op!

Bel direct 040 74 40 889 of mail naar hi@dcc.team.

Ons teamlid Bas Schleijpen was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel hem op +316 13 99 74 57 of stuur een email naar bas@dcc.team.

Neem contact op