Home Cases Groene Groei platform

Groene Groei platform

Online platform development met rekentools

De vraag

Groene Groei is een vraagbaak voor bedrijven en instellingen die serieus aan de slag willen met de verduurzaming van hun vastgoed. Ze bieden deskundig advies en faciliteren samenkomst van partijen. Het is hun ambitie om in 2050 daadwerkelijk een energieneutraal Nederland te hebben.

Ons antwoord

Wij ontwikkelden platform Groene Groei, waarmee bedrijven energieneutraal kunnen worden. Op ontwikkelde maatwerk platform vinden zij de voor hun relevante informatie. De uitgebreide integratie van tests, user-specified content en CRM systeem zorgen voor ultieme lead captures.
CRM koppeling

Meer klanten door slimme koppelingen

Met verschillende soorten content (statische informatie, nieuwsberichten, persoonlijke verhalen, etc.) spreken we verschillende doelgroepen aan. Door het hele systeem heen worden gebruikers gestimuleerd om contact op te nemen en de interactie met Groene Groei aan te gaan. verschillende links met de CRM systeem Pipedrive zorgen ervoor dat de follow up naar gebruikers goed opgepakt wordt. Verschillende snelle tests kunnen uitgevoerd worden, waarvoor contactgegevens achtergelaten moeten worden om het resultaat te kunnen zien. Allemaal met het oog op meer engagement!

Maatwerk website ontwikkeling
Platformontwikkeling

Makkelijk te onderhouden

Omdat een platform altijd in beweging is, hebben wij voor de klant modules ontworpen die zelf in de pagina's ingeladen kunnen worden. Met een aantal workshops hebben we de klant de kennis gegeven om content, tot op een diep niveau (zonder kennis van code) aan te kunnen passen. Alle pagina's zijn zelf van de grond af op te bouwen, zonder op alle plaatsen content aan te moeten passen.

Voorbeeld van maatwerk website met CMS systeem

Hun aanpak is zeer professioneel en volwassen. Ze werken gestructureerd, kundig en minstens volgens afspraak. Ze bruisen van het enthousiasme, denken goed mee en gaan door waar anderen stoppen. Het resultaat is een prachtige website, flexibel en voorbereid op de toekomst. Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren en vertrouw op een lange succesvolle samenwerking.

Ralf Klop

Directeur/eigenaar Groene Groei

Hi ik ben Glenn. Business Director bij Dutch Coding Company
Wat wil je doen?

Benieuwd hoe we andere bedrijven hebben geholpen te groeien? Download ons Portfolio 2023 voor een selectie uit onze recente projecten.

Download