Website voor FRWRD festival

De kennis en vaardigheden van Brainport Eindhoven en de expertise en ervaring van de dans- en festivalbranche komen samen in FRWRD: een festival gericht op technische innovaties en een grotere danservaring. Jeugd, technologie en dans komen op een unieke manier samen.

Vernieuwende technieken

Het visiteplaatje van de webstie is gemaakt met een nieuwe techniek genaamd webGL. Dit maak de 3D animatie mogelijk. Verder hebben we CSS3 en veel anitmaties gebruikt om een nog futuristischere look te geven aan de website.

Bekijk de website

Zeno Kapitein

Interview met de designer

“Het design is begonnen vanuit een brandsheet geleverd door FRWRD zelf. Hierbij lag de focus heel erg op futurisme en een moderne uitstraling. De stap die toen volgde was het bedenken hoe dit om te zetten is in een website.

De home pagina moest er flink uitspringen, zodat deze aandacht trekt en uitnodigt tot het bekijken van de rest van de website. Om deze reden hadden we besloten om een 3D animatie te maken. Hiervoor hebben we nieuwe technieken gebruikt zoals ThreeJS voor de animatie en webGL voor de achterkant.

Verder hebben we ook goed nagedacht over user experience door kleine en subtiele elementen toe te voegen, zoals animaties achter knoppen en bewegende boarders en afbeeldingen.”

Zeno Kapitein - Design & Front-end Development.

Ook samenwerken?

Neem contact op! Als web & app projectstudio helpen we u graag een stap verder. In no-time realiseren wij succesvolle software oplossingen. Altijd van topkwaliteit, super secure en gebruikersvriendelijk. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kosten besparen en waarde creëeren.

Ons teamlid Glenn Bergmans was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel of whatsapp op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op