Wij ontwikkelden een digitale serious game voor escaperooms. Dankzij deze digitale omgeving kan de Escape Room volledig worden gemodereert. Deelnemers zien automatisch de credits die ze verdienen op verschillende gebieden. Op basis van de verdeling beslist het systeem welke video's worden getoond.

Futuristisch game design

Frisse Blikken verzorgde voor de selectiedag van Gemeente Rotterdam deze escaperoom. Wij ontwikkelde het volledige digitale punten en interactie systeem.

Spelers van de escaperoom krijgen een AI teruggestuurd uit de toekomst waarmee ze Rotterdam van 2030 moeten redden. Door in 45 minuten voldoende puzzels op te lossen verdienen ze credits die ze kunnen investeren in ontwikkeling van de stad. Op basis van hun keuzes beslist het systeem hoe de stad zich ontwikkelt en toont dan de bijhorende video's.

Matthijs Westerwoudt

Ervaringen van de klant

"Ik ben erg tevreden over de Dutch Coding company.
Ze hebben voor ons in zeer korte tijd een goed product ontwikkeld!
Erg blij dat we dit gerealiseerd hebben in zulke korte tijd.
Samenwerking was perfect!"

Ook samenwerken?

Neem contact op! Als web & app projectstudio helpen we u graag een stap verder. In no-time realiseren wij succesvolle software oplossingen. Altijd van topkwaliteit, super secure en gebruikersvriendelijk. Zo kun je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, kosten besparen en waarde creëeren.

Ons teamlid Glenn Bergmans was verantwoordelijk voor dit project en kan ook vragen beantwoorden over volgende projecten. Bel of whatsapp op ‭+31 6 17 05 26 05‬ of stuur een email naar glenn@dcc.team.

Neem contact op