Heeft u baliemedewerkers die uw bezoekers ontvangen? Een veel voorkomende handeling is het opbellen van de afspraakpartner om te laten weten dat de bezoeker er is. Ook al kost dit niet veel tijd, het is een vaak herhalende bezigheid die continue bezetting van de balie vereist. Dat kan ook anders.

U kunt de werkdruk van uw receptie-personeel verlichten door de digitale receptioniste in te schakelen. De glaszuil functioneert dan als ontvangende receptioniste. Een bezoeker selecteert op het scherm de persoon waarmee hij of zij een afspraak heeft, waarna de zuil deze persoon laat weten dat de afspraak bij de balie staat. Eenvoudiger kan niet.

Kostenbesparend

De digitale receptie bespaart kostbare tijd van het receptiepersoneel. Ook is niet langer een bezettingsgraad van 100% nodig bij de ontvangstbalie. Daarnaast gaat het oproepen van een afspraak bijzonder snel, sneller zelfs dan een receptionist de medewerker kan bellen. Is uw interesse gewekt? We staan u graag te woord om de digitale receptioniste verder toe te lichten en een vrijblijvende offerte te maken, gebaseerd op uw specifieke wensen.


Notificatie via app

De gemakkelijkste manier om een medewerker op de hoogte te stellen van een afspraak is een notificatie via een app. Deze app wordt gratis meegeleverd voor alle medewerkers die oproepbaar zijn via de digitale receptionist. Wanneer de app wordt geïnstalleerd vraagt hij de medewerker een foto te laten uploaden die wordt weergegeven op de informatiezuil. Bij het melden van een bezoeker bij de informatiezuil stuurt de zuil een bericht naar de App, die de medewerker vervolgens laat weten dat de afspraak er is. Dit kan door de telefoon te laten trillen, een geluid af te spelen en de afspraak in beeld te brengen.

Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld
Digitale Receptie voorbeeld