Home Blog Portfolio 2021
Portfolio 2021 Dutch Coding Company

Portfolio 2021

12 januari 2022 Renée Oosterveen - Marketing intern 5 min

Ben jij al goed begonnen in 2022? Terwijl we aan geweldige nieuwe projecten werken, blijft het altijd een grote voldoening om terug te blikken op succesvol opgeleverde app-projecten. Daarnaast is het vieren van successen goed voor de teamgeest, vind je ook niet?

Vraag je je nu af over welke app-projecten ik het heb? Het kan zijn dat je onze Portfolio al per post heb mogen ontvangen en gelezen (zo niet, lees dan verder, voor een kleine verrassing).

Peek a boo, Portfolio 2021!

Het is niet alleen geweldig om terug te blikken en om te zien hoe ver we als team zijn gekomen, maar het portfolio is dermate zorgvuldig samengesteld voor jou omvattend met projecten van 2021 en informatie over Dutch Coding Company. Bovendien is het een van de beste manieren om onze persoonlijkheid, en ervaringen met je te delen.

Jouw strategische partner

Dutch Coding Company is een snelgroeiend web- en app-ontwikkelingsbureau gevestigd in Eindhoven. Wij helpen ambitieuze organisaties en start-ups bij het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van digitale producten en diensten. Met onze expertise in software engineering zijn wij een waardevolle strategische partner voor jou. We nemen je mee van idee tot realisatie.

Omdat we uitblinken in het creëren van moeiteloze interactie tussen mensen en complexe applicaties, streven we ook naar een wereld waarin elke digitale interface een geweldige ervaring is voor de gebruiker!

Onze expertise in het gebruik van Flutter Framework biedt ons een sterke platform onafhankelijke UI-toolkit voor het ontwikkelen van iOS- en Android-apps met native kwaliteit. Of je behoeften nu eenvoudig of gecompliceerd zijn, ons team van getalenteerde experts zorgen ervoor dat jouw beoogde project succesvol wordt opgeleverd.

Wist je daarnaast ook dat je het beste uit de UX kunt halen door een snel ladende, handige en betrouwbare webapplicatie te hebben? Onze front-end development is precies daarop gericht, waarbij we Vue.js als framework gebruiken voor geavanceerde maar uitstekende single-page applicaties.

Teamwork makes the dreamwork

Ja, cliché zou je misschien denken, maar als in ons geval is het ook daadwerkelijk zo 😉. Het ambitieuze team van Dutch Coding Company zit vol passie en denkt in oplossingen. Met passie voor ons vak en begrip van de digitale wereld kunnen we je alles vertellen over technologie, onze ervaring in design met je delen en zorgen zorgen we voor digitale impact. Als team streven we er altijd naar om verder te groeien en we geloven dat uitdagende app-development requests het beste in ons naar boven haalt.

In ons portfolio lees je alles over onze aanpak en projectopleveringen.

Dutch Coding Company team

Op naar 2022!

Zelfs in een kleine applicatie kun je duizenden regels aan code hebben. Bij fdtrck zijn dat om precies te zijn 5627 regels Dart. Dit komt neer op meer dan een half miljoen karakters. Een kleine spelfout in ook maar één van deze karakters kan de gehele app laten crashen. Laat dat maar even bezinken…

Na een terugblik op 2021, een geweldig jaar vol met mooie projecten, zijn we het jaar 2022 van start gegaan met een frisse blik en met nog meer leuke opdrachten. Wij blijven opereren met ons gouden team en zijn jouw (toekomstige) strategische partner, door meedenkend te zijn met onze kennis en know-how in software engineering.

Wij hopen je te hebben mogen inspireren en zien je snel bij ons aan tafel met innovatieve digitale ideeën!

Mocht je nog geen exemplaar hebben ontvangen, mail ons dan op info@dutchcodingcompany.com en laat je adres achter zodat wij je het portfolio kunnen opsturen, of Download hier ons digitale portfolio.

Dit vind je misschien ook interessant:

Benieuwd hoe we andere bedrijven hebben geholpen te groeien? Download ons Portfolio 2023 voor een selectie uit onze recente projecten.

Download