Home Blog Human Technology met Striking Impact!
De nieuwe website is een samenwerking van de beste professionals

Human Technology met Striking Impact!

1 maart 2021 Glenn Bergmans - Business Director 6 min

“You want to wake up in the morning and think the future is going to be great”

-Elon Musk

In 2018 presenteerden wij onze nieuwe geprofessionaliseerde branding, samen met een vernieuwde website. We gaven een fantastisch feest voor alle teamleden en relaties waarbij we ons logo, the bolt, voor het eerst aan de buitenwereld toonden. Dit was niet alleen een grafische verfrissing, maar ook een duidelijke mijlpaal in het bestaan van ons jonge bedrijf. We waren niet langer een groep fris afgestudeerde studenten die wat knutselde met techniek, maar een professionele software ontwikkelaar met een degelijke uitstraling en torenhoge passie voor ons vak. Onze professionele achtergrond werd nu extra versterkt door de nieuwe branding.

De nieuwe stap was een succes. Onze brand werd positief ontvangen en zo wisten we een reeks toffe klanten te overtuigen om met ons te werken. De vernieuwde website combineerden we met actief gebruik van social media waarop de soft side van ons bedrijf te zien was. Dat werd niet alleen goed ontvangen bij potentiële klanten, ook ontvingen we vele open sollicitaties van getalenteerde vakfanaten.

Ons team is uitgegroeid tot een professionele club van 11 fulltimers, 4 parttimers en inmiddels ook 3 stagiairs. En natuurlijk onze kantoorhond Cody! Ook hebben we in 2020 andere disciplines aan ons team toegevoegd. We werken niet alleen met developers, maar ook met een sales consultant, een community builder, een user experience designer en een user interface designer.

Een solide team van 14 professionals

Toch voelt het alsof we pas aan het begin staan. De start-up mentaliteit is niet verdwenen en als team hebben we besloten dat we willen doorgroeien. Onze passie en kunde voor mens en techniek komt het beste tot uiting bij mooie uitdagingen. Met de juiste mix van mensen in ons team hebben we een solide basis om uitdagende softwareprojecten te laten slagen. En door onze open cultuur durven we ook duidelijk aan te geven waar onze krachten en beperkingen liggen.

Dat vraagt voor een duidelijk verhaal naar buiten, met een verscherpt aanbod van onze services en een nog strakkere branding.

Ons gepassioneerde team werkt aan de beste digitale oplossingen

Vernieuwde website

Natuurlijk besloten we om de nieuwe site helemaal zelf te bouwen. De uitdaging: een nieuwe website die een duidelijk overzicht geeft van onze services en laat zien waar we toe in staat zijn op het gebied van digitale techniek.

Na interviews met verschillende gebruikers zijn we aan de slag gegaan met een geheel nieuw ontwerp. Gezien wij steeds vaker voor internationale klanten werken is er naast de Nederlandse ook een Engelstalige versie van de website ontwikkeld.

Online werksessie voor de website lancering

Nieuwste technieken

Niet alleen het uiterlijk is vernieuwd, ook de achterliggende code. Dankzij nieuwe technieken kun je als bezoeker genieten van een razendsnelle website met flitsende animaties. De moderne opzet zorgt er ook nog eens voor dat wij de site gemakkelijk kunnen onderhouden zodat we regelmatig kennis kunnen delen op deze blog en andere delen van de site.

Voor de liefhebbers: er is gebruik gemaakt van Nuxt.js, een modern Vue.js framework voor single-page applications in combinatie met een back-end via Prismic, een headless CMS.

Vernieuwde code voor een stabiele website

Aangescherpte branding

De lancering van de nieuwe website was ook een mooi moment om onze huisstijl te vernieuwen. Het kleurenlogo is helderder geworden, het witte logo cleaner. Daarnaast zijn we van een lichte huisstijl naar een meer dark mode variant geswitcht. Geen totale rebrand dus, maar een kleine opfrisbeurt!

Vernieuwde branding zorgt voor meer consistentie

De nieuwe website!

Zie hier het resultaat! Deze maandag is de website live gegaan en in de onderstaande video laten we de vetste shots zien.

Dit vind je misschien ook interessant:

Benieuwd hoe we andere bedrijven hebben geholpen te groeien? Download ons Portfolio 2023 voor een selectie uit onze recente projecten.

Download