Van communiceren kunt u leren

Wat veel netwerken en organisaties missen is een platform waarop informatie makkelijk gedeeld kan worden. Het is belangrijk te communiceren vanaf de organisatie naar de leden en het is minstens zo belangrijk dat leden onder elkaar communiceren. BINT biedt hiervoor apps en websites. Alle communicatie en acties (bijv. of iemand naar een evenement geweest is) worden opengeslagen in een CRM. Zo krijgt u inzicht in het gedrag van leden. Een win-win dus!

Case: HEX

HEX 2017 is een studentencompetitie van 24 uur in Eindhoven. In teams van vijf hebben ruim 100 studenten 24 uur lang gewerkt aan de beste oplossing voor één van de zes challenges.
Voor HEX hebben wij de deelnemersregistratie geautomatiseerd en de website ontwikkeld waarop teams hun uitwerkingen hebben kunnen presenteren. Aanmeldingen verschijnen automatisch in het systeem en kunnen met één druk op de knop worden geaccordeerd, waarna ze automatisch de juiste informatie mails ontvangen. De geïntegreerde website geeft de deelnemers tevens de mogelijkheid om teams te vormen en gezamenlijk hun profiel te beheren.

Case: Eindhoven Academy

Eindhoven Academy biedt trainingen en opleidingen aan op het gebied van een succesvolle samenwerking binnen de Brainportregio (Eindhoven, Nederland).
Voor Eindhoven Academy hebben wij een CRM opgezet en een sociaal netwerk ontwikkeld. Deze combinatie van CRM, website en app geeft Eindhoven Academy een schaalbare manier om hun contacten bij te houden en biedt deelnemers, sprekers en alumni een handige online netwerkomgeving.

Case: 24 UUR IN BEDRIJF

24 UUR IN BEDRIJF (24U) is een zakelijk netwerk voor ondernemers in de regio Eindhoven met het primaire doel ondernemerschap en persoonlijke groei te stimuleren.
Voor 24U hebben wij een CRM opgezet, de technische kant van een website en een app ontwikkeld. Dit is allemaal verbonden. De nadruk ligt bij dit systeem op evenementen. Modules als een ticketverkoop en een voorkeursscherm voor zitindelingen bij evenementen zijn speciaal voor hen ontwikkeld.

Ook voor u?

Wij helpen u graag! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we bekijken wat u nodig heeft om overzicht te krijgen over uw leden. Met ons arsenaal van technische oplossingen helpen we u met het leren kennen van uw leden – en dat terwijl ze elkaar leren kennen.

Voor meer informatie: Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier.

BINT Communities 2.0

Uw contactpersoon voor dit project:

Bas Schleijpen
bas@dutchcodingcompany.com