Applicatie ontwikkelaar voor maatwerk software

Sinds 2014 is Dutch Coding Company een snel groeiende softwarestudio voor maatwerk applicatie ontwikkeling, midden in het creatieve & technische hart van Eindhoven. Vanuit Microlab op Strijp-S zijn wij koplopers op het gebied van de nieuwste web & app technieken. Geen brug is ons te ver. Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

Je schakelt ons in wanneer je snel een goede applicatie wilt ontwikkelen. Je houdt niet van eindeloze trajecten en onverwachte na-facturatie. Je verwacht dat (ook) developers afspraken nakomen en software opleveren die problemen oplost - niet creëert. Je stelt snel schakelen op prijs en over de prijs wil je snel schakelen. Spreekt dit je aan?

Mobile Applicatie Development services Web Applicatie Development services

Applicatie ontwikkelaar
 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over applicatie ontwikkeling?

Onze enthousiaste web & app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over applicatie ontwikkeling!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op over je vragen.

 
Joris

Joris W. van Rijn

Founding partner
Joris is co-founder en specialist in business development. Hij zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gezet en resultaten worden geboekt binnen de afgesproken deadlines. Zo realiseren we onze volgende voltreffers.

Applicatie ontwikkelen advies?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle applicaties. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps en applicaties voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediënten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Joris van Rijn. Hij is onze partner en specialist op het gebied van maatwerk software.

Mail Bas

Algemeen contact