Mobile app ontwikkelaar Rotterdam

App developer en app development partner voor Rotterdam

Dutch Coding Company ontwikkelt digitale producten voor bedrijven en organisaties uit Rotterdam. Daarbij kun je denken aan het ontwikkelen van maatwerk apps en webapplicaties voor bedrijven uit heel Nederland. Dat doen we ook voor organisaties en bedrijven uit Rotterdam, waar een flink deel van onze klanten is gevestigd.

App developer voor Rotterdam

App developer voor Rotterdam

Het team van Dutch Coding Company ontwikkeld maatwerk apps en webapplicaties. Als mobile app ontwikkelaar werken voor ambitieuze organisaties door heel Nederland. Of je organisatie nu in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven gevestigd is, wij komen graag bij je langs! Door in gesprek te gaan softwareontwikkelaars kom je er snel genoeg achter of er een klik is. Voelt het goed, go for it! Zo niet, no hard feelings: een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en helemaal vrijblijvend.

App ontwikkelaar Rotterdam

Meer dan alleen app ontwikkelaar

Onze service gaat verder dan het ontwikkelen van (web)applicaties. Na succesvolle lancering van je app kun je gebruik maken van onze managed services. We bieden je 24/7 hosting service en support zodat we er zeker van zijn dat jouw (web)app stabiel en veilig blijft draaien. Om een voorbeeld te geven: we hebben al ruim vier jaar software voor kwaliteitsmonitoring draaien in 40 ziekenhuizen door heel Nederland. Zo houden we jouw app stabiel en veilig.

Glenn Bergmans, business director Dutch Coding Company

Glenn Bergmans

Founder & Business Director

App ontwikkelaar Rotterdam?

Zoek je een Mobile App Ontwikkelaar? Wij ontwikkelen maatwerk apps en webapplicaties.

iOS App ontwikkelaar

iOS app ontwikkelaar

iPhone/iOS apps zijn razend populair! Wij hebben uitstekende app developers in ons team, zoals native iOS app development in Swift.

Ontdek

Android App ontwikkelaar

android app ontwikkelaar

Met onze Eindhovense hybrid en native Android developers maken we apps met Java, Kotlin, React en Flutter.

Ontdek

Flutter app ontwikkelaar

Flutter app ontwikkelaar

Met Flutter app development is dat het kosten en tijd bespaard, de iOS en Android app worden namelijk vanuit één codebase ontwikkeld.

Ontdek

Om een app op iOS én Android te bouwen moeten in de regel twee versies van de app worden gemaakt. iOS applicaties worden immers geschreven in de taal Swift en Android applicaties in de taal Java. Met Flutter - een nieuwe app development techniek van Google - is dit niet langer nodig: Flutter is een framework waarin een app kan worden gebouwd in de taal Dart (geïnspireerd op o.a. Java en JavaScript) die kan worden gecompileerd naar zowel iOS als Android applicaties. In tegenstelling tot andere cross-platform frameworks, geeft Flutter erg hoge kwaliteit apps met goede performance. Dat is de reden waarom wij vrijwel al onze applicaties in Flutter bouwen. Daarin zijn we niet de enige: grote organisaties zoals Google, Alibaba, McDonalds en Stanford gebruiken Flutter voor hun apps.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw app idee, of heb je vragen over app ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op.

Ben je van plan om een nieuw digitaal product te lanceren? We bieden nieuwe klanten nu tot wel 25% korting op een launch-ready MVP.

Vraag naar de voorwaarden

Contact