Kwalitatieve app laten ontwikkelen?

Wij ontwikkelen apps en applicaties op maat: zowel iOS apps en Android apps als webapplicaties. Daarbij onderscheiden we ons met een combinatie van mooi design en sterke techniek. Om te zorgen dat de app die we ontwikkelen ook aansluit bij de wensen, starten we eerst met een Design & Discovery fase. Hierbij maken we eerst schetsen van de app (wireframes) en bepalen we de functional requirements. Op basis van deze app schetsen en functional requirements schrijven we een projectplan met daarin een uitgebreide planning, plan van aanpak en een concrete prijsindicatie voor de ontwikkeling van de app.

Over ons als app ontwikkelaar

Dutch Coding Company is een snel groeiende softwarestudio voor web & app. Vanuit Strijp-S, het creatieve & technische hart van Eindhoven, ontwikkelen wij apps voor heel Nederland. We gebruiken graag de nieuwste en meest optimale web & app technieken om het leven leuker, aangenamer en makkelijker te maken. Geen brug is ons te ver. Met ervaring in de medische, academische en ondernemers-sector ontwikkelen we cloud software waar organisaties en ondernemers striking impact mee maken.

We nodigen je graag uit om een keer te komen praten over jou app idee. Zo zorgen wij ervoor dat we je wens goed begrijpen en een vliegende start kunnen maken met de app ontwikkeling.

Onze App Development services

Maatwerk App Developer App laten ontwikkelen

Flutter developers

Google Flutter is een platform waarmee wij razendsnel high-quality apps ontwikkelen. Ons team bestaat uit ervaren Flutter developers die de voorgang van het platform nauwkeurig in de gaten houden. Zo blijven we up-to-date en kunnen we adviseren over de juiste app ontwikkelstrategie.

Native app ontwikkeling

Naast hybrid app development kunnen wij ook native apps ontwikkelen. Soms leveren we ook een combinatie: een hybrid app met Flutter samen met native plugins voor de iOS app en de Android app. Benieuwd welke app ontwikkeling strategie het beste past? Neem contact op over de mogelijkheden.

 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app ontwikkeling?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij denken graag met je mee over maatwerk app development!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op over je vragen.

 
Bas Schleijpen

Bas Schleijpen

Creative Director
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediƫnten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact