Op zoek naar een goede app developer?

Vanaf 2010 hebben wij ervaring als app developer en applicatie ontwikkelaar. Sinds 2014 zijn wij app ontwikkelaar voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken met innovatieve apps. Wij hebben verschillende soorten apps ontwikkeld, zoals netwerkapps, apps voor ziekenhuizen, apps voor verenigingen, eventapps, intro apps universiteiten en apps voor startups. Zo maken elk jaar meer dan 3000 studenten gelijktijdig gebruik van onze intro app tijdens de introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven. Hierdoor hebben wij ervaring met het opzetten van schaalbare en veilige oplossingen. Daarnaast hebben onze systemen zich bewezen bij 40 Nederlandse ziekenhuizen, waar wij kwaliteitsmonitorings software draaien.

Onze App Development services

App Developer
 

App Development Canvas

Voorkom dat je een app ontwikkelt zonder toegevoegde waarde of met onnodige functionaliteiten. Hiervoor ontwikkelden wij de App Development Canvas. Gebruik deze canvas om het concept en business model van je app te testen voordat je gaat ontwikkelen.

Gratis Downloaden

App Development advies en strategie

Vragen over app development?

Onze enthousiaste app ontwikkelaars staan voor je klaar. Wij beantwoorden graag je vragen over app development!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hiervoor verwerken we je gegevens en nemen we contact met je op over je vragen.

 
Bas

Bas Schleijpen

Founding partner
Als co-founder is Bas verantwoordelijk voor de marketing, press en talent management. Zijn passie voor development en design zet hij graag in om tot nieuwe oplossingen te komen. Dat leidt tot ongekende creativiteit.

App development advies?

Bij Dutch Coding Company hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle apps. Eerst ontwikkelden we goed gebruikte apps voor ondernemers en consumenten, sinds 2014 ontwikkelen we vooral apps voor onze klanten. Daardoor hebben we veel verschillende app concepten voorbij zien komen en begrijpen we de ingrediƫnten voor een succesvolle app.

Op zoek naar een geschikte ontwikkelpartner of ontvang je graag vrijblijvend advies? Mail of bel Bas Schleijpen. Hij is onze partner en specialist op het gebied van apps.

Mail Bas

Algemeen contact

Landelijk actief in verschillende regio's